Dragster lensi ympäri kiihdytysajoissa – onnettomuus kypäräkameraan

Autot · Tim Isokivi

Kiihdytysajoissa käytettävät dragster-autot kykenevät hurjiin nopeuksiin. Tämän ja ajoneuvojen pitkän mallin vuoksi ne ovat myös alttiita onnettomuuksille. Youtubessa julkaistulla videolla seurataan kiihdytysajoja kuljettaja David Tremaynen näkökulmasta.

Mies yritti rikkoa Iso-Britannian kiihdytysennätystä ohjaamossa olevien kameroiden kuvatessa hänen ajoaan.

Tremayne saavutti 477 kilometrin tuntivauhdin, kun häne menetti ajoneuvonsa hallinnan. Dragster kääntyi ympäri radalle hurjan näköisesti. Etukamera hajosi onnettomuudessa, mutta ohjaamon toinen kamera jatkoi kuvaamista.

Sploid-sivuston mukaan Tremayne selvisi onnettomuudesta mustelmilla. Ensiapuhenkilöt totesivat hänen olevan kunnossa, ja mies pääsi jatkamaan yrityksiään rikkoa kiihdytysennätys.