Hampaille etsitään omistajaa – ripustettiin puuhun roikkumaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Englantilaisessa Skegnessissa etsitään kuumeisesti tekohampaansa kadottanutta henkilöä. Joku oli löytänyt hampaat, pannut ne muovipussiin ja ripustanut sen jälkeen puuhun roikkumaan. Hampaista on julkaistu kuva Facebookissa.

Kuvan julkaissut Lois Salcombe ei tiedä, kuka hampaat on alun perin löytänyt. Nyt kuva on saanut runsaasti mediahuomiota ja voisi olettaa, että tekohampaiden omistaja löytyy pian. Puussa roikkuvat hampaat kiinnittävät varmasti myös kaikkien ohikulkijoiden huomion.

Joku olisi saattanut mennä kysymään asiaa paikalliselta hammaslääkäriltä. Hampaista on kuitenkin tullut mehukas vitsi pienen kaupungin asukkaiden keskuudessa. Tekohampaiden pohjalta on keksitty uudenlainen tuhkimotarina, jossa niitä lähdettäisiin sovittelemaan skegnessiläisten suuhun, Mirror uutisoi.

https://www.facebook.com/groups/SSSkegness/permalink/953264814823684/