Uskomaton näky! Jeeppi ajoi lähes pystysuoraa kallioseinämää

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rock crawling on autourheilun laji, jossa tuunatuilla maastoajoneuvoilla liikutaan erittäin hankalassa ja vaarallisessa maastossa. Monissa tapauksissa extreme-ajoa harrastetaan vaikeiden esteiden ylittämistä helpottavin custom-osin varustelluilla Jeepeillä.

Tuoreella videolla päästään seuraamaan uskomattoman näköistä ja hermoja raastavaa rock crawling -tilannetta. Siinä Jeep-kuski uhmaa painovoimaa ajamalla autollaan alas lähes pystysuoraa kallionseinämää pitkin.

Hämmästyttävä suoritus tapahtui Yhdysvaltojen Utahin Sand Hollowsin kansallispuistossa. Siellä sijaitsee Rock crawling -harrastajien suosima The Chute -niminen hiekkakivikallio. Nine.com.au-uutissivuston mukaan useimmat tosin pyrkivät ajamaan kalliota ylöspäin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.