KRP: Paloittelumurhaaja Markus Pönkä saatu kiinni Tukholmassa

Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka keskusrikospoliisi julkaisi kesän 2017 etsityimmät henkilöt verkossa. Julkaisun tarkoituksena oli täydentää Europolin ja Interpolin julkisilla sivuilla esitettyjen etsintäkuulutettujen henkilöiden listoja kansallisesti.

Julkaisuun oli valikoitu kansainvälisesti etsintäkuulutetuista henkilöistä ne, jotka on tuomittu tai joita epäillään törkeistä rikoksista ja joiden voidaan olettaa vierailevan tai oleskelevan Suomessa.

Eräs etsintäkuulutetuista oli Markus Pönkä, joka on nyt saatu Aftonbladetin mukaan kiinni. Ruotsin poliisin mukaan hänet otettiin kiinni poliisin erikoisyksikön toimesta Tukholmassa kolmen tunnin piirityksen jälkeen. Seuraavaksi viranomaiset alkavat valmistella kiinniotetun luovutusta Suomeen.

PÖNKÄ, Markus Pasi

PÖNKÄ, Markus PasiAlias: SOESON, SvenSyntynyt: 26.12.1983Suomen kansalainenEpäillään seuraavista rikoksista: petos, petoksen yritys, törkeä petos, törkeä väärennys, rekisterimerkintärikos, ampuma-aserikos ja törkeä ampuma-aserikos. Suorittamatta oleva rangaistus tuomion mukaan 1151 päivää, eli noin 3 v 2 kk.