Pikkutyttö leikitteli tiikerin kanssa – tiikeri ei saanut iskettyä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tiikerit ovat erinomaisia uimareita ja vilvoittelevat usein veden varassa. Myös saalistaminen onnistuu vedestä käsin tiikereiltä erittäin hyvin. Nyt videolla nähdään tilanne, jossa tiikeri luultavasti ajatteli saavansa lounaaksi pikkutytön samalla kun se nautti vedessä uimisesta.

YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa pikkutyttö ajattelee leikkivänsä hauskan tiikerin kanssa. Eläintarhassa lasin takana oleva tiikeri on hyvin kiinnostunut pikkutytöstä, mutta kiinnostus ei luultavasti johdu siitä, että se kaipaisi itselleen leikkiseuraa.

Vanhemmat kuvaavat suloiselta vaikuttavaa tilannetta videolle ja ajattelevat tytön leikkivän tiikerin kanssa tiikerin raapiessa sen ja tytön välissä olevaa lasia. Oikeasti tiikeri kuitenkin haluaisi luultavasti saalistaa tytön, joka kuvittelee saavansa kitaansa lasia kohti näyttävältä tiikeriltä vain suloisia pusuja.