Räppäri kerskui katsovansa auringonpimennystä ilman suojalaseja – taisi käydä huonosti

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvalloissa miljoonat ihmiset kokoontuivat juuri katsomaan, kun täydellinen auringonpimennys kulki maan yli. Ihmisiä oli ohjeistettu katsomaan auringonpimennystä suojalasien läpi, ja useimmat ymmärsivätkin tätä ohjetta noudattaa ja suojella omaa näköään.

Kerroimme juuri miten Yhdysvaltain presidentti uhmasi auringon vahingoittavia säteitä ja katseli pimennystä suoraan paljain silmin. Myös räppäri Joey Bada$$ kertoi hänen Twitter-kanavallaan faneilleen katselevansa auringonpimennystä ilman suojalaseja.

Puolustuksekseen räppäri perusteli, että esi-isätkään eivät ole käyttäneet hienoja laseja, ja hän arveli, että he eivät luultavasti kaikki sokeutuneet.

Myöhemmin mies ilmoitti, että hän on aiemminkin aurinkoon katsomisen vuoksi nähnyt näkökentässään värikkäitä pilkkuja kokonaisen vuorokauden ajan, mutta ei kuitenkaan kuollut. Myöhemmin mies ilmoitti, että yllättävien olosuhteiden vuoksi hän on joutunut perumaan seuraavat keikkansa. Suurin osa faneista epäilee tämän tarinan opetuksen olevan se, että auringonpimennystä kannattaa katsella suojalaseilla.