Salamat iskivät New Yorkin korkeimpaan pilvenpiirtäjään – upea näky kuviin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkissa todistettiin tiistai-iltana voimakasta ukonilmaa. Tämä tarjosi paikallisille valokuvaajille täydellisen hetken ikuistaa kaupungin korkeisiin rakennuksiin iskeneet salamat upeiksi kuviksi.

Lukuisat salamat iskivät One World Trade Center -pilvenpiirtäjään, Pohjois-Amerikan korkeimpaan rakennkseen. Hurjan näköisistä salamaniskuista otettiin kuvia ja videoita, jotka lähtivät nopeasti leviämään Instagramissa ja Twitterissä.

Daily Mail -lehden mukaan raju ukonilma nousi New Yorkin ylle hellepäivän päätteeksi. Hurjan näköiset salamat eivät kuitenkaan aiheuta tuhoja 546 metrin korkuisen One World Trade Centerin kaltaisille pilvenpiirtäjille, sillä ne on varustettu tehokkailla ukkosenjohdattimilla.

 

Another bolt strikes @one_wtc in New York City tonight #newyork #newyorkcity #nyc #lightning

A post shared by Gary Hershorn (@garyhershorn) on