Tom Cruise käytti tekotakapuolta? Hämmentävä kuva leviää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Tom Cruisesta on ollut vuosien varrella liikkeellä monenlaisia erikoisia tarinoita ja väittämiä. Nyt hämmennystä on herättänyt kuva, jonka uskotaan viittaavan hänen käyttäneen tekotakapuolta elokuvansa kuvauksissa.

Twitter-käyttäjä Swizz Keats jakoi yhteisöpalvelussa kuvakaappauksen Tom Cruisen tähdittämästä, vuonna 2007 ilmestyneestä Valkyrie-elokuvasta. Siinä kameraan päin pyllistävän tähden takapuoli näyttää epätavallisen suurelta ja pyöreältä.

Swizz Keats kertoi uskovansa, että Tom Cruisen takapuolta on paranneltu kohtausta varten keinotekoisesti. Nopeasti leviämään lähtenyt kuva herätti arvatenkin runsasta spekulaatiota sosiaalisessa mediassa.

Osa uskoi Cruisen takapuolen olleen topattu kohtauksessa, tai että kyseessä olisi ollut sijaisnäyttelijä. Reddit-käyttäjät puolestaan epäilivät, että tähden pakaroita olisi paranneltu kohtausta varten tietokonetehosteilla.

Näyttelijöiden ulkoisten avujen keinotekoisessa kohentamisessa ei tietenkään ole mitään uutta, vaikka yleisimmin sitä tehdään naisnäyttelijöille. Page Six -sivusto on ollut peppukohun tiimoilta yhteydessä Tom Cruisen edustajiin, toistaiseksi kuitenkin tuloksetta.

 

🍑 Tom Cruise has a CGI butt 🍑 from gifs