Hedelmien kuoriminen ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa on nähty paljon erikoisia viraaliksi levinneitä videoita, jotka antavat hyvin omituista tyydytystä perfektionisteille. Moni video on myös tehty ärsyttämään pedantteja ihmisiä siten, että videolla asioita sotketaan ja tehdään puolivillaisesti.

Nyt BuzzFeedBlue-kanava on julkaissut YouTube-videon, jossa hedelmien kuorimisesta on tehty tyydyttävää taidetta. Videolla nähdään miten hyvin ohutkuorisistakin hedelmistä saadaan irtoamaan kuori hyvin näppärästi, mikä tekee lopputuloksen seuraamisesta miellyttävää.

Hedelmien kuorimista esittelevän videon kruunaa eroottinen makuuhuonemusiikki, joka muuttaa kuorimisen katselemisen jopa hieman kiusalliseksi kokemukseksi. Videon katsomisen jälkeen moni jäi kuitenkin ihmettelemään, että kuoriiko joku todellisuudessa mansikoiden päällä olevat pienet siemenet pois.