Jymy-yllätys! JVG julkaisi keskellä yötä uuden Popkorni-albuminsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkiduo JVG on työstänyt kaikessa hiljaisuudessa uutta musiikkia. 11 kappaleen uusi albumi julkaistiin fanien yllätykseksi viime yönä striimauspalveluissa. Albumista ei ole saatavilla fyysistä äänitettä.

– Haluttiin tarjoo faneille isompi paketti biisejä ja pidettiin hauskaa studiossa. Oli vapautunu fiilis tehä musaa, kun ei tarvinnu miettii aikatauluja. Annetaan jengin valita biisit mitä ne haluu lisätä soittolistoilleen, kertoo Jare ja Ville.

Popkorni-albumilla vierailee mm. Vesala, Reino Nordin ja Tippa-T. Jare ja Ville Galle juhlii 30-vuotis syntymäpäiviään Hartwall Arenalla 30. syyskuuta. JVG:n kaikki albumit ovat ylittäneet platinarajan ja heidän levyjään on myyty yli 200.000 kappaletta. Lisäksi yhtye on voittanut kahdeksan Emma-palkintoa.