Pixie Lott esiintyi bikiniyläosat yllään – samassa konsertissa Saara Aallon kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen laulajatar Pixie Lott on tehnyt viime vuosina kovaa nousua varsinkin kotimaassaan. Poptähti on valloittanut konsertti- ja festarilavoja myös manner-Euroopassa, mutta A-sarjan megatähdeksi hänellä on vielä matkaa. Nyt kaunotar on osallistunut Pride-tapahtumaan.

Kerroimme aiemmin miten suomalainen Saara Aalto oli esiintymässä Manchesterin Pride-tapahtumassa, ja hänen lisäkseen lavalle nousi myös Pixie Lott. Lott esiintyi rennosti bikinien yläosissa ja farkuissa.

25-vuotias Pixie Lott tunnetaan artistiuran lisäksi myös biisintekijänä, näyttelijänä ja tanssijana. Pixien debyyttisingle Mama Do (Uh Oh, Uh Oh) nousi aikoinaan nopeasti radiolistojen kärkeen ja Britanniassa myös suoraan singlelistan ykköseksi. Vuonna 2010 Lott toimi hetken myös X Factor -ohjelman tuomarina.

Splash
Splash
Splash
Splash

Heinäkuussa Pixie Lott kuvattiin uimarannalla Espanjan Ibizalla.

Splash
Splash