Princess Nokia tekee läpimurtoaan maailmalla – yhdysvaltalainen naisräppäri

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen naisräppäri Destiny Nicole Frasqueri tunnetaan jo monin paikoin artistinimellä Princess Nokia, joka kuulostaa suomalaisen korvaan monestakin syystä tutulta. Artisti ei kuitenkaan ole Nokialta tai suomalaisen matkapuhelinyhtiön tuote, vaan parhaillaan nousua tekevä oikea artisti.

Pariin kertaan Suomessakin kahden viime vuoden aikana keikkaillut Princess Nokia kuvattiin eilen New Yorkissa, jossa hän oli konsertoimassa Afropunk Festival -tapahtumassa yhdessä Twilite Tonen kanssa.

25-vuotias feminismin puolestapuhuja Princess Nokia, oikealta nimeltään Destiny Nicole Frasqueri, on yhdysvaltalainen naisräppäri, joka julkaisee musiikkiaan oman levy-yhtiönsä kautta. Intiaanitaustainen naisartisti teki aiemmin uraa radiotoimittajana juontamalla omaa ohjelmaansa New Yorkissa. Hän käytti aiemmin artistinimiä Wavy Spice ja Destiny.

Splash
Splash
Splash