Tällä miehellä maailman coolein Tinder-profiili?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tinderissä selataan profiileja tiuhaan. Parhaimpien ehdokkaiden kohdalla saatetaan painaa vihreää sydäntä tai sipaista ruutua oikealle mahdollisen matchin toivossa. Redditiin on nyt julkaistu ehkäpä kaikkien aikojen hauskin profiili, jossa on hyödynnetty kliseitä mallikkaasti.

– Onnea! Olet miljoonas henkilö, joka katsoo profiiliani. Pyyhkäise oikealle lunastaaksesi palkinnon! Vannon, että olen aito ihminen, joten ethän raportoi profiiliani spämminä, lukee Tinderistä seuraa etsivän 25-vuotiaan miehen oletuskuvassa.

Hän poseeraa porealtaassa ryppyisessä kaulupaidassa ja kravatissa. Miehellä on päässään aurinkolasit, mikä ei välttämättä ole järkevin ratkaisu seuraa etsiessä – naiset haluaisivat nähdä koko paketin kerralla. Kädessä oleva oluttölkki kertoo kuitenkin rennosta asenteesta ja oletuskuva luovuudesta.

this guy knows how to tinder from Tinder