Amanda Harkimo esitteli bikinivartalonsa – näyttävät rusketusrajat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo nähtiin taannoin televisiossa Martina ja hengenpelastajat -ohjelmasarjassa ja pian sen jälkeen Ruotsin tekevisiossa Paratiisihotelli-realityohjelmassa. Ruotsissa hän paljasti ennen aikojaan voittavansa Martina ja hengenpelastajat -ohjelman.

Sosiaalisessa mediassa kuviaan usein julkaiseva Amanda Harkimo on nyt julkaissut Instagramissa lomakuvansa, jossa hän esittelee paitsi upeaa bikinivartaloaan myös saamiaan rusketusraitoja. Kuvaparinsa yhteydessä realityjulkkis toteaa lyhyesti ”Ennen ja jälkeen”. Kuvan perusteella rusketus on tarttunut Harkimoon toden teolla. Kuvat on ikuistettu todennäköisesti Miamissa, jossa Amanda käväisiä äskettäin lomailemassa.

Before and after.

Henkilön Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) jakama julkaisu

#miami #miamibeach #sun #happiness #vacation #life #travelling ☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀

Henkilön Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) jakama julkaisu