Lisa Rinnan teinitytär ei kurvejaan piilotellut – juhli rohkeassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lisa Rinna on valtaosalle tuttu elokuva- ja televisiorooleistaan. Viime aikoina myös hänen ikinuorta vartaloaan on ihasteltu laajasti sekä Rinnan omissa kuvissa että paparazzikuvissa. Taannoin hänen 19-vuotias tyttärensä Delilah Belle Hamlin aloitti malliuransa, ja se näyttää menestyksekkäältä.

Eilen Delilah kuvattiin West Hollywoodissa, kun hän oli poistumassa muotisuunnittelija Jeremy Scottin VMA-jatkobileistä Poppy-klubilta. Mallikaunotar oli pukeutunut bileisiin paljastavaan ja niukkaan asuun.

Julkkistähti-äitiinsä nähden tytär ei ole pudonnut kauas puusta mitä tulee näyttävään ulkonäköön ja upeaan vartaloon. Myös äiti on jakanut innoissaan tyttärensä upeita mallikuvia sosiaalisessa mediassa ja erityisesti Instagramissa. Delilah on poseerannut usein siskonsa Amelia Gray Hamlinin kanssa, sillä sisko aloittelee niin ikään parhaillaan omaa malliuraansa.

Splash
Splash
Splash