Selena Gomezin Instagram hakkeroitu – Justin Bieberin K18-kuvat sulkivat tilin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin verkossa levisi K18-valokuvat, joissa Justin Bieber nähtiin täysin alastomana ulkona. Salakuvat saivat aikaan pienen skandaalin, joka kuitenkin unohtui nopeasti. Eilen salakuvat päätyivät yllättäen uudelleen levitykseen, kun ne julkaistiin Selena Gomezin Instagramissa.

Gomezin Instagram-tili ilmeisesti hakkeroitiin, sillä pian kuvien julkaisemisen jälkeen koko käyttäjätili suljettiin. Bieberin alastonkuvien yhteydessä julkaistiin Gomezin nimellä ilkeä kommentti ”Katsokaa tätä pientä katkarapua”. Päivityksestä ehdittiin tykätä kymmeniätuhansia kertoja ennen kuin tili suljettiin.

Selenan fanit odottivat, että tilannetta olisi kommentoitu tavalla tai toisella Gomezin muilla sosiaalisen median tileillä, mutta vielä tätä kirjoitettaessa selittäviä viestejä ei ole näkynyt. Poptähti ei ole merkityksetön Instagram-käyttäjä, sillä hän on yksi palvelun vaikutusvaltaisimmista julkkistähdistä. Eräs Selenan kuvista on yksi palvelun kaikkien aikojen suosituimmista.