Äidin somemokasta tuli viraalihitti – kysyi vahingossa poliisilta apua Facebook-ongelmaan

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nykyaikaisen tekniikan käyttö ei aina suju vanhempien sukupolvien edustajilta samalla tavalla kuin nuorilta. Esimerkiksi sosiaalisen median käyttö voi aiheuttaa siihen tottumattomille yllättäviä ongelmatilanteita.

Facebook

Erään brittiläisen äidin Facebook-moka on noussut viraalihitiksi. Iso-Britannian Fromessa asuva Lorna Thomas lähetti vahingossa poikansa Facebook-tililtä hänelle tarkoitetun viestin. Se päätyi Somersetin poliisilaitoksen tilille.

– Hei Daniel. Äitisi tässä. Kuinka pääsen takaisin omalle Facebook-sivulleni?, viestissä luki.

– Hei Danielin äiti, poliisi tässä. Jos klikkaat pientä nuolen kuvaa oikeassa yläkulmassa, sinun pitäisi pystyä kirjautumaan ulos. Sen jälkeen voit kirjautua takaisin tilillesi, poliisilaitos vastasi.

Poliisin neuvo toimi, sillä Lorna pääsi kirjautumaan omalle tililleen. Myöhemmin hän pahoitteli asiaa poliisilaitokselle. Myös Lornan poika Dan kommentoi tapausta poliisilaitokselle.

– Kiitoksia Somersetin poliiseille… Äitini ei ilmeisesti tiennyt kirjoittaneensa viestinsä sivuillenne! Toivottavasti ette pidätä häntä poliisin ajan tuhlaamisesta, Dan vitsaili.

 

Facebook