Mikä bikinipeppu! Irina kellui Kuolleessa meressä – stringibikineissä tietenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Irina Shayk on miljoonien miesten päiväuni, ja hänen miesystäväsä Bradley Cooper on puolestaan miljoonien naisten valveunien kohde. Taannoin Irina kiinnitettiin kansainvälisesti tunnetun Intimissimi-alusvaatemerkin mainoskasvoksi. Nyt yhteistyö on taas kantanut tuoretta hedelmää.

Irina lomailee parhaillaan ystävänsä kanssa Kuolleen meren rannalla, ja sieltä supermalli julkaisi eilen upeita valokuvia Instagramissa. Toisessa hän makoilee kelluttavassa vedessä bikinipeppu pinnan tuntumassa ja toisessa poseeraa niukoissa bikineissä selin kameraan.

Huippumalli Irina Shayk ihastui taannoin vaaleaan hiustyyliinsä, mutta hän tuli siihen tulokseen, että tummat hiukset sopivat hänelle paremmin. Kuvat osoittivat kuitenkin, että mikäli tähtönen muuttaisi joskus mieltään, olisi hän upea ilmestys myös vaaleissa hiuksissa.

And while at the Dead Sea..

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Walking on the #DeadSea 💧

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

🌊

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on