Nelli-tyttö lähetti kirjeen Fazerin toimitusjohtajalle: ”Arvoisa karkkitehtaan johtaja…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fazerin Pantteri-makeiset ovat olleet suomalaisten suosikkeja jo vuosikymmeniä, ja somessa on puhuttanut esimerkiksi valkoisten ja mustien Pantteri-makeisten sekoittaminen samaan pussiin. Nyt asiasta on huolestunut myös Nelli-tyttö, joka lähetti siitä kirjeen Fazerille.

Fazer Makeisten toimitusjohtaja Rolf Ladau sai Nelliltä ystävällisen pyynnön, johon monet suomalaiset voivat varmasti yhtyä.

– Arvoisa karkkitehtaan johtaja. Voisitteko muuttaa pikkuisen Pantteri-karkkejanne, että laittaisitte valkoiset Pantterit kokonaan omaan pussiin, koska tykkään niistä eniten. Ja irtokarkkeihin silleen, että valkoisten Pantterien kanssa ei tule salmiakkia, Nelli kirjoitti.

– Tällaiset kirjeet saavat ”Karkkitehtaan johtajan” ja muunkin Fazer-tiimin hymyilemään. Kirjeeseen oli käytetty paljon aikaa ja ajatusta, ja Rolfin mukaan ”kun rakkaudella tehdään, niin rakkaudella myös käsitellään”. Kiitos, Nelli, Fazer vastasi somessa.