Suomalaisyhtiö työstää Walking Dead -mobiilipeliä – kuin Pokemon Go zombeilla!

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisyhtiö Next Gamesin tulevassa mobiilipelissä eläviä kuolleita päästään räiskimään tosielämän ympäristöissä. The Walking Dead: Our World -peli nimittäin hyödyntää niin kutsuttua lisättyä todellisuutta.

Tulevaa mobiilipeliä on jo ehditty vertaamaan suosittuun Pokemon Go -sovellukseen. Siinä missä Nintendon pelissä kerättiin taskuhirviöitä puistoissa ja kaduilla, muuttuvat oikeat ympristöt Walking Dead: Our Worldissa zombiapokalypsin näyttämöksi.

Zombien lisäksi pelissä tullaan näkemään televisiosarjasta tuttuja hahmoja, kuten Rick, Daryl ja Michonne. Next Gamesin peli on Eurogamer-sivuston mukaan tulossa sekä iOS- että Android-laitteille. Tarkkaa julkaisuajankohtaa ei toistaiseksi ole paljastettu.