Kukaan ei auttanut porttiin jumiutunutta koiraa – sitten oikeat ihmiset saapuivat paikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmisten välinpitämättömyys koirista saa ajoittain ihmettelemään maailman menoa, ja viime päivinä erään intialaisen koiran jo pari vuotta sitten kuvattu surkea kohtalo on puhuttanut kovasti. Kulkukoira oli nimittäin jäänyt jostain syystä pahasti jumiin talon rautaporttiin.

Koira ei kyennyt itse pääsemään vapaaksi, mutta kukaan ohikulkija ei auttanut koiraa, vaikka se oli ilmiselvästi pahassa ahdingossa. Naapuruston väki nimittäin pelkäsi, että koira purisi heitä, jos se vapautettaisiin.

Lopulta sana kiiri eläinystävien tietoon, ja Animal Aid Unlimited -järjestön ihmiset kiirehtivät paikalle pelastamaan koiraa, joka olisi ilman apua todennäköisesti kuollut portissa roikkuen. Nyt tarinalla oli kuitenkin onnellinen loppu. Videolla nähdään miten pelastusoperaatio tapahtui.