1990-luvun supertähti kuoli 53-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian X Factorin vuosia sitten voittanut Alexandra Burke tunnetaan kotimaassaan poplaulajana, tanssijana ja mallina. Levy-yhtiöstään taannoin potkut saaneen laulajattaren äiti sen sijaan oli 90-luvulla huippusuosiota nauttineen Soul II Soul -yhtyeen tähti Melissa Bell, joka on nyt kuollut 53-vuotiaana.

Burke kertoi poptähti-äitinsä poismenosta sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan tiedotteessa. Alexandra kertoi kuinka hänen äitinsä sai siivet 27. elokuuta.

Melissa Bellin tähdittää Soul II Soul nautti huippusuosiota 1990-luvun alkupuolella. Vuonnna 1988 perustetun yhtyeen suurimpia hittejä olivat Back to Life ja Keep On Movin, jotka molemmat nousivat listoille ja soivat runsaasti myös suomalaisissa discoissa ja radiokanavilla. Yhtye voitti kaksi arvostettua Grammy-palkintoa ja oli viisi kertaa ehdolla Brit-palkinnon saajaksi.