Taapero kahlasi yksin huurikaanin tulvassa – sitten mies päätti tehdä asialle jotain

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa yritetään parhaillaan toipua hurrikaani Harveyn aiheuttamista massiivisista vahingoista, ja samaan aikaan verkossa julkaistaan runsaasti esimerkiksi Houstonin tulviin liittyvää materiaalia. Pearlandissa asuva Renz Michael huomasi yllättäen hämmentävän näyn tulvavedessä.

Kotonaan tilannetta seurannut Michael huomasi yllätyksekseen kuinka noin kolmevuotias pikkutyttö kahlasi syvässä tulvavedessä t-paidassa, vaippa jalassa ja juomapullo sylissä. Hän päätti kuvata tilannetta videolle ja mennä tytön luokse selvittämään mistä oli kyse ja onko tyttö mahdollisesti pulassa.

Tyttö kertoi olevansa vain kävelyllä ja vanhempiensa olevan ”tuolla” ja väitti heidän tietävän, että hän oli kävelyllä. Renz Michael pyysi tyttöä osoittamaan missä hänen vanhempansa olivat ja tämä johdatti miehen kotiinsa. Asunnon ovella tyrmistynyt perheenisä tuli ovelle ja ihmetteli mistä oli kyse. Tyttö oli ollut rattaissa päiväunilla, mutta herännut ja lähtenyt itsekseen kävelylle.