Harvinainen näky: Kissa nauttii pesemisestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useimmat kissat eivät pidä vedestä, minkä vuoksi sen varaan joutuminen saakin ne kauhistumaan. Pelkät kylpyhetket saavat monet kissat hyppäämään altaasta hätääntyneinä pois, mutta toisinaan löytyy kuitenkin myös iloisesti kylpeviä kissoja.

Meepo-niminen kissa on juuri tällainen poikkeus. Kissa nauttii omistajan kanssa niiden yhteisistä suihkuhetkistä aina kun omistaja päättää pestä kissan. Moni muu kissa laittaisi ihmiselle kampoihin, mutta Meepo tekee mielellään omistajansa kanssa yhteistyötä pesuhetkellä.

Videolla nähdään miten suloisesti ja rauhallisesti Meepo istuskelee vessanpöntön kannen päällä omistajan suihkuttaessa sitä. Kissa on todella hauska näky suuri suihkumyssy päässään nauttiessaan siitä, että se saa huomiota, rapsutuksia ja tulee samalla myös puhtaaksi.