Kalastaja vei saaliin – hai kosti hyökkäyksellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kalastajat ovat toisinaan voineet joutua tilanteiseen, joissa suurempi kala on yritänyt viedä kalastajien saaliin suoraan heidän nenänsä edestä. Tällä kerralla tilanne oli kuitenkin hieman kuumottavampi, koska kalastaja oli veden varassa hain kiinnostuessa hänen saaliistaan.

YouTube-videolla nähdään todella hurja tilanne, jossa keihäskalastaja on joutunut hain hyökkäyksen kohteeksi. Kalastaja on saanut sukeltaessaan keihääseensä saaliiksi näyttävän keltaevätonnikalan, jota ilmeisesti myös hai oli kärkkynyt. Hai ai aikonut luovuttaa saalista kalastajalle ilman taistelua, mikä teki kalastuksesta miehelle hieman jännittävämmän kokemuksen.

Videolla nähdään miten hai alkaa kiertämään kalastajaa, joka on vetämässä keihään päässä olevaa saalista luokseen. Onneksi mies ei kuitenkaan hätääntynyt vaan onnistui saamaan hain aina perääntymään hyökkäyksestä iskemällä haita napakasti päähän.