Teinityttö esti pojan itsemurhan – 10 vuotta myöhemmin he ovat aviopari

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kevin Walshin ja hänen vaimonsa Katherinen tarina on kuin suoraan elokuvista. On nimittäin kirjaimellisesti Katherinen ansiosta, että hänen aviomiehensä on edelleen elossa. Katherine ja Kevin tapasivat toisensa 13-vuotiaana kesäleirillä.

Kevin kertoo pitäneensä tulevaa vaimoaan kauneimpana tyttönä, jonka hän oli koskaan tavannut. Nuoret vaihtoivat puhelinnumeroita, mutta yhteydenpito väheni seuraavien vuosien aikana.

Kevin ajautui vaikeaan itsetuhoiseen masennukseen lukioaikoinaan. Hän alkoi suunnittelemaan itsemurhaa ja paljastaa olleensa noin 5-10 sekunnin päässä lopullisesta teosta, kun puhelin yhtäkkiä soi. Kevin vastasi puheluun vaikka ei tunnistanut soittajan numeroa.

Soittaja oli Katherine. Tyttö kertoi tunteneensa tarvetta soittaa Kevinille, vaikka kaksikko oli puhunut viimeksi vuotta aikaisemmin. Katherine onnistui puhumaan ongelmistaan avautuneen Kevinin pois itsemurhasuunnitelmista.

– Hän sanoi kirjaimellisesti: ”Mitä? Älä tee sitä”. Ja se oli siinä, Kevin kertoi.

Kevin lupasi soittaa tytölle seuraavana päivänä. Kaksikko pysyi yhteyksissä tulevienkin vuosien aikana. Kymmenen vuotta myöhemmin Kevin kosi Katherinea, ja nykyään he ovat naimisissa.

Kevin Walsh kertoo Buzzfeed-sivustolla itsemurhaa suunnittelevia keskustelemaan jonkun kanssa ongelmistaan. Pariskunnan tarina levisi verkossa sen jälkeen, kun mies kertoi sen Quora-sivustolla. Viesti on kerännyt yli 310 tuhatta lukukertaa.

– Viestini saamat kommentit ovat olleet uskomattoman ystävällisiä. Useimmat niistä ovat onnittelevia ja mieltä ylentäviä, Walsh paljasti.

 

 

Some folks have asked where to find our full story: check my bio for the link to the original Quora answer

A post shared by Kevin Walsh (@kevjamwal0) on