Liam Payne kehuu Cheryl Colen vartaloa: ”Oikea supernainen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Televisio- ja musiikkiuraltaan tunnetuksi tullut poptähti-juontaja Cheryl Cole ja One Direction -yhtyeestä tunnettu poikabänditähti Liam Payne saivat yhdessä maaliskuussa pojan, jolle he antoivat nimeksi Bear. Kuten moni muukin lapsen saanut supertähti, myös Cheryl palautui raskaudesta takaisin omiin mittoihinsa hyvin nopeasti.

Pojan syntymästä on nyt viisi kuukautta aikaa, eikä tuoreen äidin vartalossa ole raskaudesta enää merkkejäkään. Tämä ei ole jäänyt Liamiltakaan huomaamatta, ja hän ylistääkin naista siitä miten päättäväisesti hän teki töitä vartalonsa eteen heti synnytyksen jälkeen.

24-vuotias Liam Payne kertoi Daily Mail -sivustolle pitävänsä 34-vuotiasta Cheryl Colea oikeana supernaisena hänen palauduttua synnytyksestä niin nopeasti. Nainen itse on pitänyt koko raskausajan hyvin yksityisenä asiana, mutta Liam kommentoi perhe-elämää aina mielellään.

Mies vitsailikin, että Cheryl antaa hänen aina kotona kuulla kunniansa sen jälkeen, kun lehtijutut on julkaistu. Liam on sanonut kuitenkin olevansa vain niin onnellinen ja tyytyväinen hänen elämäänsä tällä hetkellä, että ei yksinkertaisesti pysty olemaan puhumatta siitä.