Nainen soitti poliisille – valitti huumeannoksen laadusta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Montanalainen 33-vuotias Margery Ann Dayrider soitti viranomaisille valittaakseen ostamastaan metamfetamiinin laadusta. Nainen ei pitänyt siitä, että hänen omistamansa huume-erä jätti pahan maun suuhun. Aivojen käyttö on sallittua.

Hätäkeskuksessa 911-numeroon vastannut virkailija ei ollut uskoa korviaan. Dayrider valitti asiasta myös hänen kotiinsa saapuneelle poliisille. Naisen mukaan metamfetamiini aiheutti oksennusrefleksin ja kihelmöintiä kieleen. Great Falls Tribunen mukaan nainen oli myös kertonut, että ei ollut saanut samasta aineesta yhtä kammottavaa reaktiota aiemmin, vaikka käyttää huumeita kolme kertaa päivässä.

Dayrider kertoi, että hänen poikaystävänsä oli ostanut huumeet edellisenä iltana. Nainen oli nauttinut ainetta suonensisäisesti heti aamulla herättyään, myöhemmin aamupäivällä ja iltapäivällä. Nainen antoi rintaliiveissään olleen huumausaineen todisteeksi poliisille. Dayrider odottaa nyt huumausainetuomiotaan vankilassa.