Polkupyöräilijä photobombasi Googlen karttapalvelun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Google Street View’n avulla voi tutustua esimerkiksi matkakohteen katunäkymiin ennen reissua. Palvelua päivitetään aktiivisesti, ja Googlen kuvausautot taltioivat 360-asteessa kaiken ympärillään olevan. Eräs polkupyöräilijä huomasi auton.

Nettiin on julkaistu kuvasarja, jossa näkyy Googlen kuvausauton perässä polkeva mies. Hän on ikuistunut Street View -palveluun koko kadun varrelta, ja polkupyöräilijä on innostunut tekemään jopa voitokkaita käsimerkkejä. Miehen henkilöllisyyttä ei ole vielä saatu selville.

Nettikansa on kuitenkin ihastunut sinnikkääseen polkupyöräilijään, jonka kuvat ovat nyt ikuistuneet Google Street View’n tuoreimpaan versioon. Karttapalveluun on ikuistettu myös ihmisten erotilanteita ja eroottisia hetkiä.