Spotify paljasti kesän suosituimmat hitit – ykkösen ehkä arvaatkin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suoratoistopalvelu Spotify on paljastanu kesän 2017 suosituimmat hitit. Ensimmäiselle sijalle noussut kappale tulee tuskin kenellekään kesän aikana korviaan auki pidelleelle yllätyksenä.

Ylivoimaisesti suosituin kesähitti oli Daddy Yankeen Despacito-kappaleen remix, jossa on mukana Justin Bieber. Kappale on ollut myös Billboardin Hot 100 -listan ensimmäisellä sijalla 16 peräkkäisen viikon ajan.

Toiselle sijalle nousi DJ Khaledin, Rihannan ja Bryson Tillerin Wild Thoughts. Kolmanneksi eniten kuunneltu kappale oli French Montanan ja Swaen Leen Unforgettable.

DJ Khaled edusti suosituimpien kesähittien listalla, sillä hänen, Justin Bieberin, Quavon, Chance the Rapperin ja Lil Waynen I’m the One oli listan neljännellä sijalle. Viidennellä sijalla on J. Balvin ja Willy William Mi Gentle.

Muita top 10 -listalle päässeitä artisteja olivat muun muassa Ed Sheeran, Calvin Harris, Charlie Puth ja Liam Payne. Spotify on koostanut 30 suosituimmasta kesähitistä myös soittolistan, joka on kuunneltavissa suoratoistopalvelussa.

 

1. Despacito – Luis Fonsi and Daddy Yankee ft. Justin Bieber2. Wild Thoughts – DJ Khaled ft. Rihanna and Bryson Tiller3. Unforgettable – French Montana ft. Swae Lee4. I’m the One – DJ Khaled ft. Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper, Lil Wayne5. Mi Gente – J. Balvin and Willy William6. Shape of You – Ed Sheeran7. Feels – Calvin Harris ft. Pharrell Williams, Katy Perry, Big Sean8. Attention – Charlie Puth9. Strip That Down – Liam Payne ft. Quavo10. Mama – Jonas Blue ft. William Singe