47-vuotias Gwen Stefani haluaa raskaaksi luonnollisesti – tästäkö löytyy apu?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vaimostaan Miranda Lambertista kaksi vuotta sitten eronnut kantritähti Blake Shelton on kertonut, että uusi tyttöystävä Gwen Stefani on pelastanut hänet. Sheltonin mukaan on ollut suorastaan ihme, että hän tutustui juuri eron hetkellä Stefaniin, jolla oli täysin sama tilanne.

Splash

41-vuotiaalla Blake Sheltonilla ei ole aiemmasta avioliitostaan lapsia. 47-vuotiaalla Gwen Stefanilla sen sijaan on kolme lasta edellisen miehensä kanssa. Nyt kuitenkin huhutaan, että rakastunut pariskunta haluaisi saada yhdessä perheenlisäystä.

Shelton on aiemmin kertonut olevansa Gwen Stefanin kanssa kaikkein onnellisimmillaan. Life & Style -sivuston mukaan onnea tihkuva pariskunta haluaisi yhdessä lapsen, joka tekisi heidän suhteestaan vielä täydellisemmän. Iästään huolimatta Gwen haluaisi tulla raskaaksi mahdollisimman luonnollisesti, minkä vuoksi hän on turvautunut hedelmällisyyshoitojen sijasta akupunktioon ja luonnontuotteisiin.