Joanna Krupa erostaan: ”Onneksi pakastin munasolujani”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli ja realitytähti Joanna Krupa ja Romain Zago olivat naimisissa neljä vuotta. Nyt he ovat kuitenkin kuukausi sitten jättäneet erohakemuksen melko ystävällisissä merkeissä, koska pari nähtiin heti avioerohakemusta seuraavana päivänä yhdessä rannalla.

Splash

38-vuotias Joanna Krupa on ajatellut aina hankkivansa lapsia. Hän kertoikin Life & Style -lehdelle olevansa hyvin onnellinen tällä hetkellä siitä, että hän oli niin järkevä, että pakasti munasolujaan kolme vuotta sitten. Krupa kertoi, että hän olisi hyvin huolissaan tällä hetkellä tulevaisuuden perhehaaveista mikäli hän ei olisi tehnyt niin.

Munasolujen pakastaminen ja sen jälkeiset hedelmöityshoidot ovat hyvin kalliita toimenpiteitä, minkä vuoksi monien naisten mahdollisuus raskaana tulemiseen rajoittuukin vain niille vuosille kun nainen on luonnollisesti hedelmällinen. Monilla varakkailla tähdillä asia on kuitenkin toinen, ja yhä useampi uraa luova nainen onkin päätynyt pakastamaan munasolujaan myöhempää käyttöä varten.