Tässä hän on! Mallitulokas Kayla Fitz ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmaan tulee vuosittain vain muutamia uusia tulokkaita, jotka nousevat alan kiintotähdiksi. Eräs heistä voi tänä vuonna olla Kayla Fitz, joka on niittänyt suosiota mallimaailman lisäksi myös sosiaalisessa mediassa.

When you find a cool car on the street… you pose in front of it 🤗 Bikini | @houseofauora Photographer | @jonlorentz #siswimsearch #siswim #kaylafitz3

A post shared by Kayla Fitz (@kaylafitz3) on

Instagramissa suosiota parhaillaan niittävä Kayla Fitz nähdään nyt paparazzikuvissa, joissa hän poseeeraa uimapukumallina Miami Beachillä. Hänen uransa merkittävin saavutus tähän mennessä on päästä poseeraamaan bikinimallien raamattuun, Sports Illustratedin uimapukunumeroon. Lisäksi hänet on noteerattu monissa muissakin alan lehdissä. Fitz on toiminut myös kehätyttönä.

Splash
Splash
Splash
Splash

Sunday funday attire👙 Photographer | @jonlorentz Bikini | @bronzedswimwear #siswimsearch #siswim #kaylafitz

A post shared by Kayla Fitz (@kaylafitz3) on

@bronzedswimwear X @jonlorentz 🙌🙌 #siswim #siswimsearch #bikini #kaylafitz

A post shared by Kayla Fitz (@kaylafitz3) on