Nämä Game of Thrones -tähdet seurustelivat aiemmin – eivät enää suostu yhteisiin kohtauksiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tarkkasilmäiset Game of Thrones -fanit ovat saattaneet huomata sarjaa katsoessaan yllättävän yksityiskohdan. Lena Headeyn esittämä Cersei ja Jerome Flynnin näyttelemä Bronn eivät ole esiintyneet juurikaan samoissa kohtauksissa.

Hahmot eivät ole jakaneet kohtauksia, vaikka kummallakin on kytköksiä Nikolaj Coster-Waldaun esittämään Jaime Lannisteriin. Syynä yhteisen ruutuajan vähyydelle on huhuttu piilevän siinä, etteivät Lena Headey ja Jerome Flynn ole puheväleissä vanhan romanssin jäljiltä.

Telegraph-lehti on paljastanut Flynnin ja Headeyn seurustelleen vuonna 2002. Vaikka suhteesta on jo useita vuosia, on kuvausryhmää kehotettu pitämään huolen siitä että näyttelijät pysyvät erossa toisistaan.

Game of Thrones -sarjan seitsemän sai taannoin päätöksensä HBO-kanavalla. Sarjan kahdeksas ja viimeinen tuotantokausi tullaan esittämään vuoden 2018 tai 2019 aikana.