Hanna Pakarinen naimisiin: ”Miusta tuli eilen vaimo!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomea aikoinaan myös Euroviisuissa edustanut Idols-kilpailun tähti Hanna Pakarinen on mennyt naimisiin Risto Niinikosken kanssa. Hän kertoi asiasta sosiaalisessa mediassa julkaisemallaan hauskalla valokuvalla, jonka yhteydessä laulajatar totesi lyhyesti ”Miusta tuli eilen vaimo!”.

Miusta tuli eilen vaimo ❤️! @risto_n 😘 #married #katriniskanen #ollijohanlindroos #kovanen #villejuurikkala

A post shared by Hanna Pakarinen (@hannapakarinen) on

Viime syksynä ravintola Storyvillessä järjestetyt Hanna Pakarisen Synnyin, elän, kuolen -albumin julkaisubileet keskeytyivät erikoisella tavalla noin puoli tuntia ennen Pakarisen esiintymistä, kun ravintolassa tapahtui palohälytys. Sen johdosta ravintolan asiakkaat evakuoitiin ulos odottamaan palokunnan saapumista paikalle.