Napapiirin sankarit 3 rikkoi 100 000 katsojan rajan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keskiviikkona 23. elokuuta ensi-iltansa saanut Napapiirin sankarit 3 menestyy parhaillaan lippuluukuilla. Elokuva nimittäin rikkoi juuri 100.000 katsojan rajan jo yhdeksässä päivässä. Ennakkonäytökset mukaan lukien elokuvan on nähnyt jo kaiken kaikkiaan 104 008 katsojaa.

Napapiirin sankarit 3 -elokuvan on ohjannut Tiina Lymi ja käsikirjoittanut Pekko Pesonen. Elokuvan ovat tuottaneet Jarkko Hentula ja Olli Haikka. Elokuvassa nähdään tutut päähenkilöt Janne (Jussi Vatanen) ja Inari (Pamela Tola), jotka ovat jälleen suuntaamassa eri teille. Janne lähtee vaeltamaan Pallas-tunturille etsimään itseään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä.

Samaan aikaan Inari pyrkii luomaan uraa suopotkupallokisoissa Vuokatissa. Paikalla palloilee yllättäen myös Pikku-Mikko (Kari Ketonen), ja Inarin suunnitelmat uppoavat syvälle suohon.

Vatasen, Tolan ja Ketosen lisäksi elokuva tuo valkokankaille niin tuttuja kuin tuoreitakin Napis-hahmoja. Jannen ystäviä Räihästä ja Kämäräistä esittävät kansan suosikit Timo Lavikainen ja Santtu Karvonen. Uusissa Napis-rooleissa nähdään Taneli Mäkelä, Kaisa Hela, Jani Volanen, Tommi Eronen, Paavo Kinnunen, Jarkko Niemi ja Heidi Lindén.