Yllätysvieras ilmestyi autoon – haukka tuli suojaan hirmumyrskyltä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Texasia koetellut hirmumyrsky ei vaikuttanut ainoastaan alueella asuviin ihmisiin, vaan myös eläimiin. Youtubessa levinneillä videoilla nähdään yllättävästä paikasta suojaa etsinyt haukka.

Houstonissa asuva William Bruso oli ollut ostamassa varusteita hurrikaani Harveyn varalle. Palattuaan autoonsa häntä odotti yllättävä näky. Ajoneuvon pelkääjän paikalla kyhjötti pelokkaan oloinen haukka.

Bruson mukaan haukka ei suostunut lentämään pois miehen yrityksistä huolimatta. Lopulta mies päätti tarjota siipivamman vuoksi lentokyvyttömälle linnulle suojaa myrskyltä omassa kodissaan. Hän ruokki haukkaa kanoille tarkoitetuilla ruokapaloilla.

Haukka sai Brusolta lempinimen Harvey the Hurricane Hawk, eli hurrikaanihaukka Harvey. Huffpost-sivuston mukaan mies hälytti seuraavana päivänä villieläinasiantuntijat noutamaan linnun ammattilaiseen hoivaan. Bruso dokumentoi hämmästyttäviä tapahtumia Youtubessa jakamilleen videoille.