Alma esiintyi yksityisjuhlissa Helsingissä – Sampo Kaulanen: ”Tyttö on erittäin lahjakas!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tämän hetken kansainvälisesti kuumin artistitulokas on ylivoimaisesti Alma, jonka tähti on parhaillaan erittäin kovassa nousussa. Ulkomailla jopa Adeleen ja Siaan verrattu lahjakkuus on esiintynyt Suomessa harvakseltaan, mutta nyt hän nousi lavalle yksityisjuhlissa Helsingissä.

Helsingin Hernesaaren rannassa juhlittiin kansainvälisen rahapeliyhtiön 15-vuotissyntymäpäiviä, ja paikalle oli saapunut satapäin vieraita ja julkkistähtiä. Monien muiden viihdykkeiden lisäksi illan päätähtenä nähtiin Alma, joka esiintyi kutsuvieraille. Paikalla olivat juhlimassa myös suomalaisten suosikkikauppias Sampo Kaulanen ja hänen vaimonsa Michele. He olivat vaikuttuneita Alman lahjakkuudesta.

– Se oli kyllä todella loistava keikka. Tyttö on erittäin lahjakas! Bileet olivat todella mahtavat ja tunnelma oli hyvä, Sampo Kaulanen hehkutti innoissaan.

Alman taannoin julkaistua Chasing Highs -kappaletta on kuunneltu Spotifyssä jo 50 miljoonaa kertaa ja määrä kasvaa nopeasti. Äskettäin huippusuosittu yhdysvaltalainen Teen Vogue -lehti nosti Alman tulevaisuuden potentiaalisimpien supertähtien joukkoon koko maailmassa.