Katie Pricen mies petti taas – suhde lastenhoitajan kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Povipommina, kirjailijana ja räikeänä mediapersoonana tunnettu Katie Price eroaa pettäjämiehestään. Kieran Hayler on ollut yli vuoden ajan seksisuhteessa perheen lastenhoitajan kanssa. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Hayler jää kiinni pettämisestä.

Povipommi Katie Price antoi Kieran Haylerille anteeksi, kun mies petti häntä naisen parhaan kaverin kanssa vuonna 2014. Nyt mies on harrastanut säännöllisesti seksiä perheen lastenhoitajan kanssa. Hayler kertoi sekstailleensa lastenhoitajan kanssa vuoden ajan talon jokaisessa huoneessa – makuuhuonetta lukuunottamatta, The Sun uutisoi.

Katie Price ottaa avioeron. Hänellä on kaksi lasta Kieran Haylerin kanssa ja kolme lasta edellisestä avioliitostaan. Vuodesta 2013 saakka naimisissa olleet Katie ja Kieran ovat yksi julkkismaailman tunnetuimmista on-off -pareista. Katie Price on pöyristynyt siitä, että on maksanut miehensä kanssa seksiä harrastaneelle lastenhoitajalle palkkaa.