Nicole Kidman täytti 50 vuotta – poseeraa märkänä lehden kansikuvassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialaisen Stellar-lehden kannessa poseeraava Nicole Kidman täytti hiljattain 50 vuotta. Punakutrinen näyttelijätär juhli pyöreitä vuosia rauhallisesti lähipiirin ja perheen kesken. Hän on ylpeä iästään.

– Olen todella iloinen täytettyäni 50 vuotta. Se sopii hyvin elämääni ja olen onnellinen viisikymppinen. Uskoisin, että tämä tunne vahvistuu jossain vaiheessa, kun saavuttaa tietyn iän. Olen tavallaan valmiina tulevaisuuteen, Kidman kertoo Stellarille.

Näyttelijän syntymäpäiviä olivat juhlimassa hänen siskonsa lapsineen, hänen aviomiehensä Keith Urbanin veli perheineen ja Nicolen omat lapset. Nicole Kidman oli soittanut juhlapäivänä äidilleen Skypen välityksellä ja vaihtanut kuulumisia. Nicole on erittäin kiireinen perheenäiti, koska hänellä on enemmän töitä kuin koskaan aiemmin, E! Online raportoi.