Paris Jacksonin uusi tatuointi – rintojen väliin merkki hindulaisuudesta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

19-vuotias Michael Jacksonin tytär Paris on viime aikoina tehnyt toden teolla tuloaan julkisuuteen, ja nyt vuodesta 2017 on tulossa hänen läpimurtonsa julkkistähtenä. Paris on hyvin itsevarma nuori nainen, joka ilmaisee itseään rohkeasti pukeutumalla juuri niin kuin hän itse haluaa seuraamatta suosituimpia trendejä.

Paris Jackson on näyttänyt useissa punaisen maton tapahtumissa ja sosiaalisessa mediassaan, että hän ei enää ajele edes kainalo- tai jalkakarvojaan. Nyt kaunotar on ottanut hänen rintojensa väliin uuden hyvin näyttävän tatuoinnin, jota hän esittelee rohkeassa kuvassa.

Paris Jackson esittelee hänen Instagram-kanavalleen julkaisemassaan kuvassa isoa uutta tatuointia, joka sisältää allekkain yhteensä seitsemän pyöreää kuvaa. Värikkäät symbolit ovat hindulaisuudesta tunnetut seitsemän chakraa.