Sharon Osbourne paljasti: ”Ozzylla ollut kuusi salarakasta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rockmuusikko Ozzy Osbourne jäi kiinni pettämisestä vaimolleen Sharonille. Kaksikon tiet erkanivat hetkellisesti, mutta vuosikymmeniä yhdessä ollut pari uusi vihkivalansa aiemmin tänä vuonna. Nyt Sharon Osbourne on paljastanut lisää yksityiskohtia tapahtumista.

– Ei hänellä ollut vain yhtä naista. Hänellä oli kuusi salarakasta, kuten eräs veäläinen teini-ikäinen ja englantilainen nainen sekä naisia siellä täällä. Myös meidän kokkimme, Sharon Osbourne kertoo Telegraphille.

Ozzy Osbourne oli pettänyt Sharonia lukuisten naisten kanssa viime vuosien aikana ympäri maailmaa. Hän oli vaimonsa mukaan yrittänyt täyttää sisällään ollutta tyhjyyttä. Black Sabbathin laulaja oli myös ostanut kolmelle rakastajattarelleen Ferrarit. Nyt artisti on hakenut apua ongelmiinsa ja Sharon vannoo hänelle ikuista rakkautta.

– En aio koskaan erota hänestä. Miksi ihmeessä? Hän on jumalauta pian 70-vuotias!