Nicolas Cagen pojalle rattijuopumussyyte – tuomarilta kolme vaihtoehtoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Nicolas Cagen 26-vuotias poika Weston Coppola Cage on joutunut kolmen vuoden ehdoinalaiseen vankeusrangaistukseen rattijuopumussyytteen vuoksi. Nyt tuomari on antanut miehelle kolme vaihtoehtoa suorittaa tuomionsa toinen osa.

TMZ-sivuston mukaan Weston Cagella on mahdollisuus suorittaa rattijuopumussyytteensä joko työskentelemällä 350 tuntia yhdyskuntapalveluksessa, tekemällä 30 päivää töitä julkisella sektorilla tai suorittaa 45 päivän vankeusrangaistus. Weston Cage on joutunut jo suorittamaan kolmen kuukauden pituisen ohjelman alkoholiin ja sen käyttöön liittyen. Mies ei pääse luistamaan tuomiosta esimerkiksi julkkisstatuksen avulla.

Mies oli ajanut helmikuussa poliiseja karkuun humalassa ja törmännyt lopulta postilaatikoihin, puuhun ja toiseen autoon. Los Angelesissa asuva Weston Coppola Cagella on kolmevuotias poika ex-vaimonsa Danielle Cagen kanssa.

#2017 #love #italianhorsepower #instagood @steventhephotographer @bonafidesavage

A post shared by Weston Cage (@westoncage) on