Zayn Malikin raju muodonmuutos – ajeli päänsä kaljuksi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändistä soolouralle lähtenyt poppari Zayn Malik on saavuttanut suuren suosion omalla musiikillaan. Mies on ollut usein median huomion keskipisteenä myös siksi, että hän seurustelee malli Gigi Hadidin kanssa.

Zayn Malik on tunnettu näyttävästä tyylistää ja hän onkin kokeillut monia erilaisia hiustyylejä. Hänellä on nähty muun muassa useita erilaisia pastellinsävyjä hiuksissaan, mutta nyt miehellä ei enää ole hiuksia mitä värjätä. Uudessa kuvassa nähdään, että Zayn Malik on ajanut päänsä täysin kaljuksi.

Taannoin suloisella videolla Hadid haastatteli Malikia Versacen mainoskampanjaa varten. Videolla pariskunta kehui toisiaan ja käyttäytyi todella huomaavaisesti ja rakastavasti toisiaan kohtaan. Hadid näyttäisi uudesta suloisesta kuvasta päätellen ihastelevan miestään myös nyt, kun miehellä ei ole enää lainkaan hiuksia.