Adidas julkaisi Oktoberfest-kengät: ”Pinta kestää oksennuksen ja oluen!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Syyskuun ja lokakuun vaihteessa virtaa olut, kun ympäri maailmaa juhlitaan Oktoberfest-teemaisia tapahtumia. Nyt urheiluvaatemerkki Adidas on lähtenyt ilakointiin mukaan julkaisemalla olutfestareille sopivat kengät.

Markkinoille on tullut Adidas Originals Munchen Oktoberfest Made in Germany -lenkkarit. Ruskeasta nahasta valmistetut tennarit on päällystetty suoja-aineella, joka estää oksennuksen ja oluttahrojen pilaamasta jalkineita. Lisäksi Adidas hehkuttaa, että kengät sopivat täydellisesti saksalaisiin nahkahousuihin.

Laadukkaat ja kestävät addut lähtevät uudelle omistajalle 200 eurolla. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Adidas julkaisee erikoisia kenkäeriä. Kerroimme äskettäin Ultra boost -lenkkareista, jotka näyttivät pitsoilta.