Brad Pitt ja Angelina Jolie palaamassa yhteen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodin unelmapariskuntana pidetty aviopari Brad Pitt ja Angelina Jolie erosivat vuosi sitten. Nyt heidän kerrotaan lähentyneen uudestaan. Kaksikko on ymmärtänyt, että voivat paremmin yhdessä kuin erikseen.

42-vuotiaan Angelina Jolien ja 53-vuotiaan Brad Pittin rakkaustarinaa kirjoittava Ian Halperin on kertonut parin kaatuneen toistensa käsivarsille itkien. He olivat erityisessä tapaamisessa, jossa olivat antaneet tunteiden purkautua.

Lopulta he päättivät aloittaa suhteensa uudestaan puhtaalta pöydältä. Avioeroa ei kuitenkaan vedetä pois. Avioero toteutuu, mutta tarkoittaa heille uutta välilehteä, jonka jälkeen he voivat panostaa toisiinsa uudenlaisella tavalla.

Pariskunnalla on kuusi lasta. Halperin mukaan näyttelijät ymmärsivät, että ovat olleet eron aikana erittäin onnettomia. Tauko on kuitenkin puhdistanut ilmaa ja he ovat voineet käsitellä tunteitaan sekä omia persooniaan paremmiksi.

Harva uskoi parin yhteenpaluuseen, mutta nyt se näyttää todennäköisemmältä kuin koskaan aiemmin, Daily Mail uutisoi.