Despacito soitettiin kahdella taskulaskimella – upea tulos!

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Luis Fonsin Despactio-hitin kuulemiselta on ollut mahdotonta välttyä. Kappale oli vuoden 2017 ylivoimaisesti suurin kesähitti, ja se on noussut jopa Youtuben kaikkien aikojen katsotuimmaksi videoksi.

Lukuisten muiden pop-hittien tapaan myös Despacitosta on tehty lukuisia parodioita ja cover-versioita. Niistä hämmentävimpiin lukeutuu Youtube-käyttäjä It’s a small worldin tuorein versiointi, jossa kappale soitetaan kahdella taskulaskimella.

Despaciton melodia kääntyy AR-7779 -taskulaskimilla soitetuksi versioksi yllättävänkin tarkasti. Kyseiset taskulaskut on tosin suunniteltu niin, että niillä voi laskemisen lisäksi soittaa yksinkertaisia kappaleita. Luis Fonsin hitin lisäks niillä onkin tulkittu muitakin hittejä, kuten Ed Sheeranin Shape of You -kappaletta.