Jennifer Lawrence on seksikäs kaunotar – edusti upeasti julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken suurimpiin Hollywood-tähtiin lukeutuva Jennifer Lawrence nähdään seuraavaksi kauhuelokuvan pääroolissa, sillä hän tähdittää poikaystävänsä Darren Aronofskyn ohjaamaa Mother!-elokuvaa. Eilen Jennifer kuvattiin elokuvan ensi-iltajuhlissa Venetsiassa.

Venetsian elokuvafestivaaleilla nähtiin seksikkäänä hehkuva Jennifer Lawrence, joka näytti selvästi nauttivan saamastaan huomiosta.

Elokuvassa Jennifer Lawrencen hahmo asuu syrjäisessä maalaiskodissa Javies Bardemin esittämän aviomiehensä kanssa. Heidän elämänsä muuttuu yllättäen dramaattisesti Ed Harrisin ja Michelle Pfeifferin esittämän pariskunnan ilmaantuessa kuvioihin.

Aronofsky tunnetaan elokuvista kuten Unelmien sielunmessu ja Black Swan, joten piinaavasta tunnelmasta tuskin säästellään tälläkään kertaa. Elokuvan rooleissa nähdään myös Domhall Gleeson, Kristen Wiig, Brian Gleeson ja Amanda Warren. Mother! saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 15. syyskuuta 2017.

Splash
Splash
Splash
Splash