Lepakkoa keittiöstä pyydystävästä miehestä viraalihitti – tilanne kuin komediaelokuvasta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Irlantilaisen perheen kotiin ilmestyi taannoin yllätysvieras sinne eksyneen lepakon muodossa. Perheen yritykset napata keittiössä lennellyttä eläintä ikuistettiin videoksi, joka on kuin suoraan komediaelokuvasta.

Tadhg Flemingin kuvaamalla videolla Derry-niminen mies yrittää ottaa lepakkoa kiinni pyyhkeen avulla. Tämä ei osoittaudu kuitenkaan järin helpoksi tehtäväksi, etenkään sen vuoksi että muista perheenjäsenistä ei ole juurikaan apua.

Derryn avustamisen sijaan Tadhg keskittyy lähinnä kommentoimaan miehen epäonnisia yrityksia saada eläin kiinni. Muut perheenjäsenet seuraavat kaoottista tilannetta lasioven takaa.

Lopulta lepakko onnistutaan viimein saamaan kiinni, ja se vapautetaan takaisin pihalle. Tadhg Flemingin Facebookissa jakama video on ehtinyt keräämään vuorokauden aikana peräti miljoona katselukertaa, 18 tuhatta uudelleenjakoa ja 17 tuhatta tykkäystä.

 

So a Bat flew into our house last night…. safe to say it was dealt with in a calm and mannerly fashion 🦇😂😂😂 #catchhimderry #pupgotexcited

Publié par Tadhg Fleming sur mardi 5 septembre 2017