Mel B:n exä sivaltaa laulajaa: ”Hänellä on vakava päihdeongelma”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Spice Girls -tyttöbändistä aikoinaan maailmanmaineeseen noussut Melanie Brown, eli Mel B, on ollut viime aikoina otsikoissa rumia piirteitä saaneen avioeronsa tiimoilta. Naisen ex-aviomies Stephen Belafonte syyttää nyt naisen käyttäneen vuosikausia kokaiinia ja alkoholia.

Mel B haki avioeroa aviomiehestään elokuvatuottaja Stephen Belafontesta. Oikeudenkäynnin myötä selvisi, että avioeron syynä oli muun muassa naisen pakottaminen ryhmäseksiin ja toistuvat pahoinpitelyt. Mel B järjesti lähestymiskiellon Belafontelle, eikä mies saa enää tavata heidän yhdessä kasvattamia lapsiaan.

Nyt Stephen Belafonte hakee oikeuden kautta yhteishuoltajuutta perheen 10-vuotiaalle Angel-tyttärelle. Miehen mukaan Mel B ei ole sopiva äidiksi, koska hän käyttää kokaiinia ja alkoholia lasten läsnäollessa, RadarOnline uutisoi.

Asian todistaa muun muassa perheen entinen lastenhoitaja. Mel B:n lääkäri on puolestaan myöntänyt, että laulajattarella aloitettiin riippuvuuslääkitys sekä säännölliset huumetestit. Angel ei ole Stephen Belafonten biologinen lapsi, vaan hänen isänsä on näyttelijä Eddie Murphy.